Cellulite Behandeling

Binnen onze praktijk kunnen wij sinds kort doormiddel van verschillen de massage technieken en het bevriezen van vetcellen u een gericht cellulite behandeling aan bieden. 

Bij zachte cellulite kan doormiddel van diepte massages de huid en de onderliggende bindweefsel lagen worden gemasseerd vaak zijn een aantal behandelingen al afdoende om de cellulite te verminderen.  Bij hardnekkige cellulite kan doormiddel van endermologie, bindweefsel massage en cupping   het bindweefsel worden versoepeld waarna we door bevriezing de cel membramen van de vetcellen oplossen zodat het vet op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgevoerd.  Tevens word door de behandeling de bloedcirculatie in de huid verbeterd, verklevingen in de huid opgeheven en de vetverdeling egaler. Tevens heeft u minder last van vermoeide benen. 

Natuurlijk kan een kuur altijd herhaald worden. U kunt er ook voor kiezen om een keer per maand uw huid met een van de behandelingen bij te houden.Deze maandelijkse behandeling kan aan u persoonlijke situatie worden aangepast zodat er heel doelgericht kan worden behandeld.Cellulite is in veel gevallen erfelijk bepaald, hormonen bepalen echter of er uiteindelijk ook echt klachten optreden. De vorming van cellulite kan gedeeltelijk door een actieve levensstijl en een gezond voedingspatroon worden tegengegaan. Als cellulite eenmaal is ontstaan, kan sporten of een vermageringskuur de cellulite niet doen verdwijnen. Voor de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen is het wel belangrijk om voldoende water te drinken.Na de behandeling dient u een goede  bodylotion op de probleemgebieden aan te brengen. Uw huid wordt steviger en gladder. 


 

Kaart
Opbellen
E-mail