Wie zijn wij?

Cees Schoenmakers 

In de tijd dat ik zelf nog erg fanatiek aan sport deed en ik zelf ook in contact kwam met massages, is bij mij de interesse ontstaan om zelf sportmassages te geven. Na mijn sportcarrière ben ik dan ook aan de slag gegaan als sportmasseur bij diverse sportverenigingen en sportscholen (zie ook referenties). 

Na jaren als sportmasseur te hebben gewerkt en voldoende kennis te hebben opgedaan in de diverse sportdisciplines heb ik uiteindelijk besloten een eigen praktijk op te zetten. Om mijzelf steeds verder te blijven ontwikkelen volg ik nog regelmatig cursussen en trainingen. Opleidingen tot op heden:

Sportverzorger (1984)

Klassieke massage (2000)

Sportmassage (2003)

Bindweefselmassage (2005)

Blessurepreventie (2006)

Kinesio Taping (2010)

Lymfedrainage (2012)

Voetreflexzone massage (2013)

Triggerpoint-therapie (2014)

Triggerpoint coaching (2016)

Rugwerveltherapie Dorn techniek (2015)

Breuss massage (2015)
Kaart
Opbellen
E-mail