Wie zijn wij?

Cees Schoenmakers 

In de tijd dat ik zelf nog erg fanatiek aan sport deed en ik zelf ook in contact kwam met massages, is bij mij de interesse ontstaan om zelf sportmassages te geven. Na mijn sportcarrière ben ik dan ook aan de slag gegaan als sportmasseur bij diverse sportverenigingen en sportscholen (zie ook referenties). 

Na jaren als sportmasseur te hebben gewerkt en voldoende kennis te hebben opgedaan in de diverse sportdisciplines heb ik uiteindelijk besloten een eigen praktijk op te zetten. Om mijzelf steeds verder te blijven ontwikkelen volg ik nog regelmatig cursussen en trainingen.

Meline Keukens 

Ik heb Cees leren kennen via de sportschool waar ik werkzaam was en ben met een sportblessure voor het eerst bij hem in de praktijk gekomen. Vanuit daar is mijn interesse gegroeid voor sportmassages. Ik merkte dat ik naast mijn werk als fitness instructeur mijn kennis en vaardigheden wilde uitbreiden en heb er toen voor gekozen om de opleiding Sportmassage en Sport en voeding te gaan volgen. Door deze kennis uit te bouwen wil ik een compleet pakket aanbieden op het gebied van sport en gezondheid.

Tijdens de opleiding kreeg ik van Cees de mogelijkheid om stage te lopen en praktijkervaring op te doen. Doordat de stage positief is doorlopen heb ik tijdens afwezigheid van Cees de praktijk waar kunnen nemen. Dit is voor zowel mezelf, Cees als de cliënten als zeer positief ervaren waardoor ik nog meer energie heb gekregen om hierin verder te groeien. Dit heeft geresulteerd in dat ik nu een aantal uren in de week beschikbaar ben voor behandelingen om zo een klantenkring op te bouwen en we de praktijk langer open kunnen doen. Hierdoor zijn we voortaan ook in de ochtend en middag beschikbaar voor het inplannen van behandelingen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop jullie snel te zien in onze praktijk. Opleidingen tot op heden:

Sportverzorger (1984)

Klassieke massage (2000)

Sportmassage (2003)

Bindweefselmassage (2005)

Blessurepreventie (2006)

Kinesio Taping (2010)

Lymfedrainage (2012)

Voetreflexzone massage (2013)

Triggerpoint-therapie (2014)

Triggerpoint coaching (2016)

Rugwerveltherapie Dorn techniek (2015)

Breuss massage (2015)
Kaart
Opbellen
E-mail