Cryolipolyse Behandeling

Cryolipolyse is een nieuwe beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen. Doormiddel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van uw vet te verwijderen. U kunt na de behandeling gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden. De Cryoliployse techniek zorgt ervoor dat uw exacte probleem zone via koeling effectief behandeld kan worden. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos zonder injecties, operatie, verdoving og lange herstelperiode, het is een zachte behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd. De nieuwe Cryolipolyse techniek laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille.

Tijdens de behandeling wordt via vacuum exact de te behandelen zone ingeklemd tussen koel applicators die zondoende het aanwezige vetweefsel koelen. Aangezien onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen een andere graad van bevriezing hebben als het omliggende weefsel worden de vetcellen gedurende de behandeling direct aangepakt. Per zone duurt een behandeling in totaal een uur, waarbij u in de tussentijd kunt genieten van favoriete TV series, een boek kunt lezen of kunt genieten van de muziek.

Na de behandeling begint het natuurlijke proces van afsterven van vetcellen (apoptosis). De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam afgevoerd via de lever en de nieren zoals dat gebeurd met onze voeding. Het beste resultaat ziet u ongeveer na circa 6 tot 11 weken, waarbij onze klanten gemiddeld een omvangverlies van 1 tot 2,5 centimeter per zone bereiken. Over het algemeen zijn onze klanten na 2 tot 3 behandelingen optimaal tevreden over het resultaat, het is dan ook aan te raden om 6 weken na de eerste behandeling een nieuwe behandeling te doen. De Cryolipolyse behandeling heeft een wetenschappelijke goedkeuring ontvangen en is daarom veilig. Tijdens de intake wordt altijd met de klant doorgenomen of er belangrijke redenen zijn of de behandeling al dan niet uit te voeren cq. uit te stellen.

 

Kaart
Opbellen
E-mail